Stoelmassage: privé of bedrijfsstoelmassage 


Een van de beste uitvindingen in de 20ste eeuw op het gebied van welzijn!

In meerdere opzichten fijn om te ontvangen en voor mij een plezier om te geven.

Ik maak gebruik van twee varianten:

* De TouchPro methode, waarbij in een vaste reeks van handelingen zo’n 60 drukpunten worden behandeld.

* De Shiatsu methode, aanvullende technieken die op een bepaald moment voor een klacht of symptoom treffender kunnen zijn.

Wat kan stoelmassage voor u of voor werknemers en de werkgever betekenen?

Stoelmassage heeft over het geheel genomen een gunstige invloed op spierspanning, de bloedcirculatie, energie- en lymfestromen. Daarmee heeft het een stimulerende werking op de stofwisseling en is het bevorderlijk voor het zelfhelend vermogen. Het is verder bloeddrukverlagend, preventief tegen klachten, met name een prima middel tegen stress en RSI.

Het effect van met regelmaat aanbieden van stoelmassage is groter dan de duur en de prijs u waarschijnlijk doen vermoeden.
Regelmatig ontvangen van stoelmassage ontwikkelt het lichaamsbewustzijn en daarmee het zelfverantwoordelijkheidsbesef voor alle mogelijke klachten.

Met een minimum aan tijdverlies kunt u als werkgever extra lichamelijke en mentale ondersteuning aan uw werknemers bieden. Stoelmassage maakt mensen bewuster van hun werkhouding en mate van gespannenheid.

Al met al maken de verschillende invloeden die massage op lichaam en geest heeft, dat het ziekteverzuim wordt gereduceerd en de kosten zichzelf terugverdienen.

Wie zich regelmatig laat masseren
heeft meer energie, voorkomt klachten,
heeft een goede focus en blijft productief.

Indien u geïnteresseerd bent in bedrijfsmassage en nadere informatie wilt, een demonstratie of een offerte, dan nodig ik u uit mij te bellen op 075-6142894 / 06-26914675 of een bericht te sturen naar massana@chello.nl.

In de meer dan 20 jaren dat ik nu stoelmassage geef, heb ik gewerkt of werk nog bij: General Electric, Elsevier, Reclassering Zaandam, Verzorgingshuis Nieuw Groenland, Bedrijfs Dienst Amsterdam en Waternet Amsterdam.

Particulieren die eenmalig kennis willen maken met deze massage of regelmatig willen komen bijvoorbeeld omdat je hoofd-, schouder- en/of rugproblemen hebt, wees welkom in mijn praktijk!