Holistic Pulsing


Holistic Pulsing is een behandelmethode die het lichaam terug kan brengen naar een ontspannen en natuurlijke staat van ‘zijn’.

Wanneer er sprake is van een lichaamsblokkade wordt deze door de puls voortdurend uitgenodigd te openen en het lichaamsvocht gestimuleerd om beter te doorstromen.

D.m.v. het pulsen komt het water in je lichaam, ook wel ‘de energie van het onbewuste’ genoemd, ritmisch in beweging waardoor je gedachten kunnen verzachten en je meer en meer naar je gevoel wordt gebracht.    

De kracht van het pulsen ligt in de zachtheid en vriendelijkheid. Evenals bij andere massagevormen word je ook bij holistic pulsing uitgenodigd om gewaar te zijn wat er is en die gewaarwording(en) te accepteren. Door aandachtig voelen, bij die plek in je lichaam te blijven en deze vervolgens mindful  te verkennen kun je tot bepaalde inzichten komen die jou op weg zullen helpen in het helingsproces.

 

Holistic Pulsing kan m.n. ondersteunend zijn als:
je vaak en/of veel stress ervaart, moeilijk tot ontspanning komt, blokkades ervaart in je lichaam, opnieuw wilt leren genieten van je lichaam, bij hoofdpijn, je altijd in je hoofd zit en niet meer kunt voelen, vermoeidheid, je veel geeft en ernaar verlangt te ontvangen.

Holistic Pulsing is verder een ideale aansluitende massagevorm bij zwangerschap (ontspanning voor twee).

Bij deze massage waarbij je aangekleed op de massagebank ligt, raad ik je aan om soepel om het lichaam vallende kleding te dragen.