Even voorstellen


De naam van mijn praktijk, Massana, is een samenvoeging van ‘massage’ en ‘sana’ en betekent dan ook ‘massage voor je gezondheid’. En daar sta ik nu inmiddels meer dan 18 jaar voor, voor je gezondheid d.m.v. het geven van massagetherapie.

Ik ben Kitty Appelman, mindfulness- en massagetherapeut, psychosociaal werkende en stoelmasseur. Opleidingen volgde ik respectievelijk bij Holos, academie voor massagetherapie, bij het Europees Instituut voor Psychosociale Educatie, bij ConAmore en bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Ik werk vanuit een holistische visie. Je bent niet alleen een lichaam, maar ook een mentaal, sociaal, emotioneel en spiritueel wezen en al die gebieden beïnvloeden elkaar. Contact maken met het fysieke lichaam kan inzicht geven over wat er in je leeft op de verschillende niveaus.

Ik ben aangesloten bij de VNT, Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten en  ik sta ingeschreven in het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg. Mocht je vragen hebben, dan nodig ik je uit om me te bellen of een e-mail te sturen. Voor het maken van een afspraak verzoek ik je te bellen, waarna je van harte welkom bent in mijn praktijk.

VNT lid 04.056 / RBCZ licentie 174245R/ AGB 90031278 / KvK 34349509