Even voorstellen


De naam van mijn praktijk, Massana, is een samenvoeging van ‘massage’ en ‘sana’ en betekent dan ook ‘massage voor je gezondheid’. En daar sta ik nu inmiddels meer dan 20 jaar voor, voor je gezondheid d.m.v. het geven van massagetherapie en stoelmassage.

Ik ben Kitty Appelman, mindfulness- en massagetherapeut, psychosociaal werkende en stoelmasseur. Opleidingen volgde ik respectievelijk bij Holos, academie voor massagetherapie, bij het Europees Instituut voor Psychosociale Educatie, bij de School voor Holistic Pulsing, ConAmore en bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.

Ik werk vanuit een holistische visie. Je bent niet alleen een lichaam, maar ook een mentaal, sociaal, emotioneel en spiritueel wezen en al die gebieden beïnvloeden elkaar. Contact maken met het fysieke lichaam kan inzicht geven over wat er in je leeft op de verschillende niveaus.

 

Mocht je vragen hebben, dan nodig ik je uit om me te bellen of een e-mail te sturen. Voor het maken van een afspraak verzoek ik je te bellen, waarna je van harte welkom bent in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde.

Massana is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 34349509