Bedrijfsstoelmassage


Een van de beste uitvindingen in de 20e eeuw op het gebied van welzijn!

Een plezier om te ontvangen, een plezier om te geven.

Ik maak gebruik van twee varianten:

  • De TouchPro methode, waarbij in een vaste reeks van handelingen zo’n 90 drukpunten worden behandeld.
  • De Shiatsu methode, aanvullende technieken die op een bepaald moment voor een klacht of symptoom treffender kunnen zijn.

Wat kan stoelmassage voor de werknemer en de werkgever betekenen?

Deze massage heeft over het geheel genomen een gunstige invloed op spierspanning, de bloedcirculatie, energie- en lymfestromen. Daarmee heeft het een stimulerende werking op de stofwisseling en is het bevorderlijk voor het zelfhelend vermogen. Het is verder bloeddrukverlagend, preventief tegen klachten, met name een prima middel tegen stress en RSI.
Regelmatig ontvangen van stoelmassage ontwikkelt het lichaamsbewustzijn en daarmee het zelfverantwoordelijkheidsbesef voor alle mogelijke klachten.

Met een minimum aan tijdverlies kunt u als werkgever extra lichamelijke en mentale ondersteuning aan uw werknemers bieden. Stoelmassage maakt mensen bewuster van hun werkhouding en mate van gespannenheid.
Al met al maken de verschillende invloeden die massage op lichaam en geest heeft, dat het ziekteverzuim wordt gereduceerd en de kosten zichzelf terugverdienen.

 

Wie zich regelmatig laat masseren
heeft meer energie, voorkomt klachten,
heeft een goede focus en blijft productief.

 

Indien u nadere informatie wilt, een demonstratie of een offerte, dan nodig ik u uit mij te bellen ( 075-6142894 / 06-26914675) of een bericht te sturen: massana@chello.nl
In de meer dan 15 jaren dat ik nu stoelmassage geef, heb ik gewerkt of werk nog bij: General Electric, Elsevier, Reclassering Zaandam, Waternet Amsterdam, Bedrijfs Dienst Amsterdam en Verzorgingshuis Nieuw Groenland.
Voor particulieren: Stoelmassage kan ook in mijn praktijk of eventueel privé bij u thuis worden gegeven.